Cautare

3971 de rezultate pentru "gina dan" (4.46 secunde)
Dupa ce a batut audienta cu invitati precum Magda Ciumac, Traian Basescu, Elena Udrea si Emil Boc, Dan Diaconescu o vrea si pe Eba in platou.
Asa cum a promis inca din momentul in care a acceptat functia de consilier de finante, Dan Bittman si-a donat toate salariile pe care le-a primit pana in momentul de fata unor familii care aveau mare nevoie de ajutor.
Dan Diaconescu, prezent la bilantul de un an al UNPR, a declarat ca a venit la intalnirea Comitetului Executiv al UNPR pentru ca este ingrijorat pentru pensia tatalui sau.
"Dan Diaconescu ar putea scoate un scor uluitor la alegeri" Este foarte posibil ca, la viitoarele alegeri, Partidul Poporului sa scoata un scor atat de mare incat sa le uluiasca chiar si pe vrajitoarele care fac profetii la OTV, sustine sociologul clujean Vasile Dancu care e de parere ca Dan Diaconescu a stiut sa foloseasca in propriul interes criza majora prin care trece Romania.
Analistul militar Radu Tudor - angajat al Antenelor lui Dan Voiculescu - insuneaza ca presedintele PSD, Victor Ponta, ar fi securist.
Economistul-sef al UniCredit Tiriac Bank, Dan Bucsa, a explicat, in exclusivitate pentru GdS, care va fi evolutia monedei euro, curs estimat de banca pentru finele anului. ... Usor, usor va creste creditarea in lei si aceasta inseamna normalizarea pietei bancare", a opinat Dan Bucsa.
"Te transformi intr-un gunoi!" Dan Capatos a tinut sa-i raspunda lui Mihai Bendeac, dupa ce acesta a criticat-o dur pe Simona Gherghe pentru reportajul cu ceara din urechile Ioanei Tufar. Dan Capatos a vrut sa-i raspunda lui Bendeac si a facut-o destul de subtil, fara sa dea nume.
Bursa - Infiintarea Autoritatii de Supraveghere financiara a trecut de Camera Deputatilor Dan Radu Rusanu, tot mai aproape de functia "suprema" in Autoritate * Mircea Ursache, favorit pentru un post de vicepresedinte Camera Deputatilor a adoptat ieri Ordonanta de urgenta 93/2012 privind infiintarea, organizarea si functionarea Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF).
Marele plan al lui Dan Sova pentru autostrazile din Romania. ... Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a vorbit despre programul autostrazilor pana in 2020, a explicat cum spera sa fie finantate autostrazile Bucuresti-Alexandria, Targu Mures-Iasi, Sibiu-Brasov-Bacau, Buzau-Braila-Galati sau podul peste Dunare de la Braila.
DeCeNews informeaza ca Marius Tuca a demisionat de la Jurnalul National si ca Dan Constantin confirma.
antrenorului Dan Petrescu sa inceapa cumparaturile, informeaza Sport.ro. ... In ceea ce priveste viitorul, vom aduce trei sau patru jucatori de nivel european", a spus Dan Petrescu.
Dan Petrescu i-ar putea lua locul lui Piturca la Nationala Romania are toate sansele sa inceapa campania pentru Euro 2016 cu un alt selectioner, desi Victor Piturca a declarat ca nu ia in calcul o demisie deocamdata.
Criza de pe banca tehnica a luat sfarsit odata cu instalarea ca antrenor principal a lui Dan Alexa care va veni la Calarasi, insotit de colabortatorul sau de la Targu Mures si Chiajna, Costel Ilie.
Dan Alexa a reusit o performanta istorica Cu 5 etape inaintea finalului de sezon al Ligii 2, Dunarea Calarasi si-a asigurat matematic promovarea in prima liga. Echipa pregatita de Dan Alexa va evolua in premiera in Liga 1.
Antrenata magistral de Dan Petrescu, CFR Cluj ocupa locul 2 in clasamentul grupei, cu 9 puncte, si mai are nevoie de un singur punct pentru a se califica in primavara europeana, dupa ce Celtic a invins-o pe Lazio la Roma cu 2-1 .
Dan Puric Va invitam sambata, 1 Iunie, la Teatrul de pe Lipscani, la ora 19.00 sa vedeti sau sa revedeti spectacolul "Fluturi si oameni".
Intreaga escapada a fost organizata chiar de Dan Negru si sotia sa, Codruta.
DAN MIRCEA CIPARIU ([email protected], www.poemulmatrita.blogspot.com) s-a nascut la 7 septembrie 1972 in Bucuresti. ... xxx L-am cunoscut pe Dan Mircea Cipariu la cenaclul Sagetatorul, unde l-am avut amandoi indrumator poetic pe prof. ... Dan Mircea Cipariu isi urmeaza cu perseverenta ascensiunea literara.
Dan Bittman, cantaret si compozitor, implineste astazi 54 de ani. ... Iata ce scrie solistul trupei Holograf pe pagina sa de Facebook, Dan Bittman Official:
Dan Cruceru, cel mai cool tatic din showbiz a implinit recent 35 de ani.
google-analytics.com